reklama 11D

Češi v Beneluxu: Juniorky zahájily CSIO a Řezníček uspěl v Lanakenu

ikonka

V Belgii a Nizozemí závodí během prvního dubnového víkendu čeští skokoví reprezentanti. Juniorský tým je na prvním výjezdu na CSIO. Martinovi Řezníčkovi se daří v Lanakenu a Anna Kellnerová má za sebou první den CSI v Kronenbergu.
04.04.2019 19:50  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12D

Juniorky závodí na CSIO v Opglabbeeku

 
Ve čtvrtek 4. dubna vstoupily do parkurových soutěží při CSIOchJ v Opglabbeeku v Belgii české reprezentantky. V konkurenci jezdců z šestnácti dalších zemí se rozhodně neztratily.
 
V dvoufázovém skákání do 130 cm nechybovala Sofie Najmanová na Pass Away a dojela na 12. místě. Nulu dovezla i v sedle Fhorly. Čistý výkon předvedla i Petra Pařenicová s klisnou Sarah Sun a s valachem Evergreenem. Bez chyb překonala obě fáze také Linda Portychová s La Mirage. 
Nejvyšším juniorským parkurem dne byla stočtyřicítka, v níž z českých zástupkyň zajela nejlépe Kateřina Tomanová. Ta inkasovala s Chacco Goldem 5 trestných bodů.
 
V soutěži pro děti s překážkami do 115 cm startovala Laura Najmanová s dvěma koňmi. Lépe si vedla v sedle ryzáka La Frei, s kterým nechybovala a skončila devátá. 
 

V Lanakenu se daří Martinovi Řezníčkovi

 
Martin Řezníček závodí v belgickém Lanakenu. Ve čtvrtek 4. dubna zazářil ve dvoufázovém skákání do 130 cm. V soutěži, v níž startovalo 114 dvojic, bral páté a šesté místo, a to s koňmi Carlo Zwei B a Caecilia S. S Caecilii S navíc obsadil třetí příčku v další čtvrteční stotřicítce.
 

V Kronenbergu startuje Anna Kellnerová

 
Anna Kellnerová tráví první dubnový víkend v Kronenbergu v Nizozemí. V silné konkurenci předvedla ve čtvrtek 4. dubna několik solidních výkonů. 
V kvalifikaci do Grand Prix startovala v sedle Giljandra a na překážkách nechybovala. Inkasovala jeden trestný bod za překročení času. V dvoufázové stočtyřicítce zaznamenala jednu chybu v druhé fázi. Soutěž absolvovala s Classicem. Bezchybná pak byla s Colandem ve dvoufázovém skákání do 135 cm. 
 
Výsledky z Opglabbeeku jsou ZDE, na výsledky z Lanakenu se dostanete TADY, výsledky z Kronenbergu jsou ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE