reklama 11A

Češi úspěšní ve stočtyřicítkách v Poznani, Lieru i Wiesbadenu

ikonka

Češi o sobě dávají vědět zkraje června hned na několika mezinárodních mítincích - Zvára závodí v polské Poznani, Emma de Moussac vyrazila se dvěma koňmi do belgického Lieru a Zelinková se prezentuje s Ekatharinou, Larimou a Calerim ve Wiesbadenu.
09.06.2019 00:01  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Zvára v Poznani ve stočtyřicítce pátý s Chaccolanem

 

Ondřej Zvára vyrazil se svými koňmi na CSI4* Memoriál Macieja Frankiewicza v polské Poznani. V pátek se rozehřál s Quimerem M na stočtyřicítce, kterou dokončili bezchybně na sedmatřicátém místě, v Big Tour na 150 centimetrů startoval s Chaccolanem, kde jednou chybovali. Sobotu zahájil Ondřej na stotřicítce s koněm Fritske, kde se jako jeden z šestadvaceti startujících probojoval do rozeskakování, to absolvoval bezchybně na dvacátém místě. Úspěch slavil ve stočtyřicítce v rámci Medium Tour s Chaccolanem, když ze čtyřicítky účastníků vybojoval skvělé páté místo. V Big Tour do 145 centimetrů s Quimerem jednou chyboval.
 

Aktuální výsledky sledujte ZDE.

 

Sobota v Lieru byla úspěšná pro Emmu Augier de Moussac 

 

Na CSI2* v belgickém Lieru reprezentuje Českou republiku Emma Augier de Moussac s koněm Jules Verne Db a v soutěžích pro šestileté pak s Nikias Vd Bisschop. V pátek zahájila s prvním jmenovaným ve dvoufázovém skákání do 135 centimetrů se čtyřmi trestnými body v druhé fázi, Nikias zahájil ve dvoufázovce do 120 centimetrů s jednou chybou. V sobotu 8. června se Emmě dařilo o poznání lépe. Oba koně dokončili své soutěže bezchybně a oba se umístili na sedmém místě - Jules Verne Db ve stočtyřicítce, Nikias Vd Bisschop ve stodvacítce pro šestileté.
 

Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.

 

Zelinková ve Wiesbadenu zářila s Ekatharinou ve stočtyřicítce

 

Se třemi koňmi startovala v sobotu 8. června Zuzana Zelinková v německém Wiesbadenu. Nejlepší výkon podala s Ekatharinou ve stočtyřicítce pro sedmi a osmileté koně, parkur dokončila bezchybně v čase o necelých pět sekund pomalejším než vítězný Markus Beerbaum s Chacco's Lady, což znamenalo celkové čtvrté místo. Dále startovala ve stočtyřicítce s jedenáctiletou Larimou, s níž jednou chybovala a dokončila na sedmadvacátém místě, Caleri ve stopadesátce třikrát chyboval.
 

Výsledky můžete sledovat TADY.





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE