reklama 11D

Belgičan Geerts pátečním vítězem CAI ve Stuttgartu

ikonka

Páteční závěr dne patřil v německém Stuttgartu při Stuttgart German Masters otevírací soutěži spřežení při CAI-W Světovém poháru. Dne 16. listopadu se nakonec z vítězství ve dvoukolové soutěži radoval Belgičan Gleen Geerts, který porazil i Exella…
17.11.2018 09:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na startu se sešlo šest čtyřspřeží a po dlouhé době byl poražen několikanásobný šampion Boyd Exell. Tento Australan totiž ztratil několik setin sekundy na vítěze a musel se zařadit až za Belgičana Geertse.

Druhé kolo, které bylo přístupné pro všechny účastníky, však bylo v rámci elitní trojice velice těsné. Nikomu z účastníků se nepodařilo absolvovat druhé kolo bez penalizace, shodně si vítěz i poté druhý umístěný připsali 4 trestné vteřiny za jednu chybu.

Vítězný čas 296,83 vteřin nakonec patřil Belgičanu Gleen Geertsovi. Ten porazil o 0,16 vteřiny úspěšného Boyda Exella, který se musel tentokrát spokojit s druhou příčkou.

Elitní trio pak uzavřel holandský zástupce Ijsbrand Chardon. Tento Holanďan předvedl nejrychlejší jízdu druhého kola, chyboval však třikrát. Jeho konečný čas tak znamenal 297,42 vteřiny a stačil tak na třetí příčku.

Další soutěž při CAI-W je ve Stuttgartu vypsána na sobotní den, a to od 12:45 hodin. Jedná se o bodovanou soutěž do FEI Světového poháru 2018/2019.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto:  in.Stuttgart (M.Bechert)




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE