reklama 11A

Schwizer vítězem auta při pátečním Stuttgartu

ikonka

Švýcarskému reprezentantovi se v dějišti mezinárodních závodů Stuttgart German Masters skutečně daří. V rámci skokové části při CSI5*-W si totiž podobně jako ve čtvrtek dojel i v pátek 16. listopadu pro vítězství v nejtěžší soutěži dne…
17.11.2018 08:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Během pátečního dne se skákalo již na parkuru do 155 centimetrů Jednalo se o skokovou zkoušku hodnocenou s jedním rozeskakováním, do něhož se však kvalifikovaly jen tři dvojice.

Celá elitní trojice ani napodruhé nechybovala, a tak o pořadí rozhodoval pouze dosažený čas. Ten měl o téměř dvě vteřiny nejlepší švýcarský jezdec Pius Schwizer. Stejně jako během čtvrtečního dne, i v pátek si docválal pro vítězství s Living The Dream. Jejich čas v cíli se zastavil na hodnotě 32,43 vteřiny.

S časem 34,41 vteřiny obsadil pěkné druhé místo rakouský zástupce Max Kühner. Tento reprezentant sedlal Vancouver Dreams. Třetím rozeskakujícím se pak byl domácí zástupce Ludger Beerbaum. Ten v sedle desetiletého Cool Feeling tolik nepospíchal a čas 35,71 vteřiny pro něho znamenal třetí pozici konečného pořadí.

Tato skoková zkouška se jela jako Mercedes German Master a jak již z názvu napovídá, vítěz v této soutěži získal automobil.

Slovenského jezdce Bronislava Chudybu jsme tentokrát mohli vidět ve dvou parkurech. V soutěži 145 centimetrů vysoké se těšil z výborné třetí pozice. Jednalo se o soutěž hodnocenou na čas a v sedle New Yorka ztratil na vítěze pouze čtyři desetiny vteřiny.

Bezchybný výkon zaznamenal také na parkuru 150 centimetrů vysokém. Se Zaprií docílil času 64,77 vteřiny, což mezi silnou konkurencí stačilo na 15. místo.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto:  in.Stuttgart (M.Bechert)




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE