reklama 11B

Aleš Opatrný na Zimním jezdeckém poháru. Královice hlásí 250 startů

ikonka

Členové parkurového reprezentačního A-kádru nejsou vidět na domácích kolbištích příliš často, a tak je jejich účast vždy velkým zpestřením. Do Královic u Slaného zavítá na Zimní jezdecký pohár ČJF v neděli 24. února Aleš Opatrný s trojicí koní.
22.02.2019 09:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Druhé kolo Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace proběhne v neděli 24. února. Na seznamu účastníků je také člen Czech Equestrian Teamu Aleš Opatrný, který má nahlášené tři koně – jedenáctiletou klisnu Chacha, devítiletého valacha Sangris Boye a osmiletého Greentex Areta. 
 
„Do Královic jede od nás z Hořovic asi patnáct koní a jelikož tento víkend nemám naplánované žádné mezinárodní závody, tak jsem se rozhodl vzít také tři své svěřence. Následující týden mám na programu CSI2* v polském Krakově a poté za další dva týdny bereme sedm až osm koní do italského Arezza. Připadá tak v úvahu, že bych dorazil i na druhý Zimní pohár v Královicích, který se koná 10. března,“ prozradil Aleš Opatrný své plány.
 
Zimní jezdecký pohár ČJF v Královicích se těší z mimořádného zájmu jezdců. Pořadatelé očekávají více jak 250 startů v sedmi vypsaných soutěžích. Do seriálu jsou zařazeny tři z nich. Podrobnosti najdete na adrese www.jezdeckypohar.cz.
 
Ilustrační foto Pavel Lebeda / PPO (archiv Czech Equestrian Teamu)




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE