reklama 11C

Zlatá podkova ve spřežení pokračovala v Těšánkách

Letošní druhé kvalifikační kolo Zlaté podkovy v soutěžích spřežení se konalo ve dnech 23. – 24. května v Těšánkách. V nejpočetnější kategorii jednospřeží, kde proti sobě soutěžilo 16 účastníků, si nejlépe s tratí poradil Alexander Soukup a Elgora-83…
26.05.2015 10:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Vítězný jezdecjednospřeží si do cíle donesl po třech zkouškách náskok zhruba pěti bodů na druhého Jaroslava Petřeka a Fate-Z  a další tři na Emila Moudrého, kterýLoditem získal třetí příčku. Alexander Soukup obsadildrezuře druhé místo, k tomu však přidal nejlepší jízdumaratonu a čtvrtý nejlepší výkon na parkuru mu na celkové vítězství stačil.

Ve dvojspřeží pony si pro první místovýsledkem 113,54 trestných bodů dojel Erik Zuvač s Verdunem 1 a Pikardem 1. Monika Pospíšilová i přes výhry ve dvou dílčích soutěžích dosáhladvojicí Ges 1 a Sára 25 na konečné druhé místo, neboťmaratonu obdržela o devět trestných bodů více než vítěz a rozdíl již nestihla stáhnout. Třetí dokončil Tomáš PalánGamínem 2 a Guliverem 7.

Díky třem nejlepším výkonům během soutěže si Václav Coufalíkdvojspřežím Gracie 6 a Odeta 2 dojel zaslouženě pro první místo. Se zhruba šestibodovým odstupem získala druhou pozici Kateřina SklenskáFavory XI-57 a Conversano XIII-10 před Petrem MyslíkemFavory Efigia XII-19 a Favory Efigia XII-26.

 

Kompletní výsledky naleznetezáznamu, viz odkaz níže




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE