reklama 11C

Zlatá podkova a KMK ve všestrannosti v Těšánkách

Ve dnech 8. – 10. května 2015 proběhlo v Těšánkách nedaleko Kroměříže další všestrannostní kolo seriálu Zlatá podkova a také soutěže kriteria mladých koní ve stejné disciplíně. Komu se nejlépe dařilo, se dočtete níže.
14.05.2015 13:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Kriteria mladých koní jsou ve všestrannosti vypisována jako stylové soutěže pro 4 až 6-leté koně. Mezi 4-letými byl nejlépe hodnocen Simon 4, kterého jezdila Gabriela Adamcová. Stejná jezdkyně předvedla i vítězku v kategorii 5-letých klisnu Milladu. I nejlepšího 6-letého koně jela ženaIvana Konečná
 
Vedle soutěží pro mladé koně se v Těšánkách jely i soutěže Zlaté podkovy. V túře nazvané Bronzová podkova dokončily pouze dvě dvojice. Nepatrně lépe si vedla Eliška Orctová na Konie 1, která inkasovala jen 3,20 bodyůza čas v crossu, druhá dojela Vendula Rokytov s Disco Zen, také čistě, jen s body za čas v crossu. Stříbrnou podkovu vyhrála Dominika Moudrá na Lord 27, před Lenkou Saparovou s SL Fregata. Vítězství v soutěži Zlaté podkovy si odvezla polská dvojice Wioleta Hajnos a Dobrawa. Nejlepší z Čechů byl druhý Jan Holec na Tasznik. Dvakrát chyboval na parkuru, což byla skutečně škoda, ještě s jednou chybou by totiž s přehledem vyhrál . Třetí dokončili Petr Rydval a Marco 3.
 
Více najdete na www.zlatapodkova.cz
Kompletní výsledky najdete v záznamu závodů níže



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE