reklama 11D

Zlatá podkova v Pardubicích se čtyřicítkou kočárů

Celkem čtyřicet účastníků je tři dny před startem přihlášeno do vozatajské Zlaté podkovy, která se koná 8. až 9. července v Pardubicích. Podle seznamu startujících by se po několika kolech, kdy chyběla, měla odehrát i soutěž v kategorii čtyřspřeží.
05.07.2017 10:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jan Exnar na snímku z archivu Jezdci.cz

Kvalifikační kolo vozatajské Zlaté podkovy se bude konat v Pardubicích ve dnech 8. a 9. července. Podle uzavřených seznamů přihlášených jezdců je největší zájem o kategorii jednospřeží, která přilákala čtyřiadvacet zápřahů. Startovat bude držitel titulu mistr ČR Jan Exnar, chybět nebudou také Pavel Drbohlav, Ota Bareš, Alexandr Soukup, Libor Kurka, Jiří Ziegler a mnoho dalších.
 
Osmička soutěžících se představí v dvojspřeží. Mezi nimi Kateřina Sklenská, Jaroslav Kohout či Václav Coufalík. Pony párů bude pět a povedou je Monika Pospíšilová, Erik Zuvač, Milan Finger, Michal Kořínek a Milan Kořínek.
 
Po několika kolech, kdy nebyla vypsaná nebo dostatečně obsazená soutěž čtyřspřeží se zdá, že v Pardubicích tuto královskou kategorii diváci uvidí. V přihláškách je Zdeněk Jirásek, Jaroslav Jandl a Pavel Hybler.
 
Startky a výsledky budou aktualizovány v záznamu závodů – viz. odkaz dole



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE