reklama 11C

Zlatá podkova spřežení pokračovala v Mikulově

Další kvalifikační kolo Zlaté podkovy ve spřežení se konalo ve dnech 24. - 25. červa v Mikulově. Jezdci se představili ve třech seriálových soutěžích. V jednospřeží se nejvíce dařilo Jaroslavu Petřekovi. Ve všech částech soutěže podal nejlepší výkon…
26.06.2017 09:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Kategorie jednospřeží čítala nejpočetnější startovní pole. Jaroslav Petřek se ujal vedení již po první dílčí zkoušce a vzhledem, tomu, že zajel nejlépe nejen drezuru, ale i maraton a parkur, tak se zaslouženě radoval z první příčky. Celkem si odnesl 77,59 trestných bodů. Na druhé místo dosáhl Jan Exnar (81,83 trestných bodů) před Janem Minarčíkem (96,93 trestných bodů).

V soutěži dvojspřeží byl nejúspěšnější Václav Coufalík, který se svým duem koní dokončil s náskokem více jak 7 bodů. Celkem si připsal 100,68 bodů. Na svém kontě měl 107,99 trestných bodů druhý umístěný, a to Petr Myslík. Elitní trio uzavřel Robert Olbrich.

O úvod závodního dne se postarala soutěž dvojspřeží pony, kde dominoval Erik Zuvač. Čtvrtou soutěží pak bylo jednospřeží pro juniory ve věku 14-18 let, kde si pro první místo nakonec těsně dojel Vít Vlašic.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.   




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE