reklama 11D

Zlatá podkova spřežení se konala v Mimoni

Během víkendu 11. – 12. června se v Mimoni uskutečnilo další kvalifikační kolo Zlaté podkovy, a to v disciplíně spřežení. Konaly se celkem tři kategorie, a to pony dvojspřeží a dále jednospřeží a také dvojspřeží. V něm zvítězil Jaroslav Kohout…
13.06.2016 10:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Jaroslav Kohout se účastnil soutěžekoňmi Nil 4, Dar 5 a také Safír 20. Jezdec předvedl nejlepší drezurní úlohu a i přes druhé místomaratonu si opět nejlepším parkurem zajistil konečné první místo. Celkem nasbíral 124,72 trestných bodů. Na druhého Zdeňka Jiráska měl zhruba tříbodový náskok.

Mimoni se sešlo nejpočetnější startovní pole v kategorii jednospřeží. Na vítězství nakonec dosáhl Ota Bareš a Desperado 3, když si zapsali 112,31 trestných bodů. Jezdec byl zároveň se svým druhým svěřencem Cincinnati 1 třetí, když se jim podařilo zajet nejlepší parkur. Na lepší jak třetí místo to však přesto nestačilo. Mezi něj se dostal Pavel Plch a Eljoy, nejlepší dvojice po drezuře i maratonu. Na parkuru však zajeličtvrtý nejlepší výsledek a přinesli větší zatížení. Kvůli tomu přišli o vítězství.

Nicméně elitní trio z jednospřeží se od zbytku startovního pole počtem trestných bodů výrazně odpoutalo, neboť mezi třetí a čtvrtou pozicí byla mezera skoro dvacetibodová.

Mezi pony se suverénně představila Monika Pospíšilová a s pony Sibela a Ges 1 s obrovským náskokem obsadila první místo.

Kompletní výsledky naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE