reklama 11A

Mikulovská Zlatá podkova zná své vítěze

Další kvalifikační kolo seriálové soutěže Zlaté podkovy, které se konalo ve dnech 24. – 26. června v Mikulově, vyvrcholilo nedělním parkurem. Ve třech konaných kategoriích se právě po nedělním výkonu změnilo jméno na první pozici pouze mezi pony…
27.06.2016 08:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Erik Zuvač si velmi dobrým výkonem na parkuru, když inkasoval pouze 1,27 trestných bodů, dojel pro první dílčí místoneděli. V konečném součtu ho to taktéž dostalo do čela kategorie dvojspřeží pony, které tak se svěřenci Verdun 1 a Pikard 1 nakonec vyhrál. Na konto nasbíral za tři dny celkem 121,17 trestných bodů. Zhruba o pět více měl na kontě do sobotního večera vedoucí jezdec Tomáš Palánkonňmi Gamín 2 a Guliver 7.

Přestože Jaroslav Petřek nepředvedlkategorii jednospřeží nejlepší výsledek při nedělním parkuru, uhájil i tak první pozici. Na tu dosáhlkoněm Fate-Z, a to za konečný výsledek 110,45 bodů. Jezdec měl veliký náskok na své soupeře a zvítězilpřehledem o více jak 10 bodů.

Náskokpředešlých dnů pomohl i Ladislavu Jirgaloviudržení první pozice. V dvojspřeží se představilkoňmi Kolet a Antonio 2, s nimiž nasbíral 118,35 bodů a zhrubatříbodovým náskokem udržel první místo. Druhý dokončil Jaroslav Pavel (121,74) před třetím Jaroslavem Juráněm mladším (122,60).

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE