reklama 11B

Zlatá podkova v Mikulově má za sebou dvě třetiny

Jezdci spřežení účastnící se další kvalifikace Zlaté podkovy, která se koná ve dnech 24 – 26. června v Mikulově, mají za sebou již dvě ze tří zkoušek. Po sobotním maratonu se do čela jednotlivých soutěží dostali jiní účastníci než v pátek…
25.06.2016 18:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

rámci soutěže dvojspřeží pony si po dvou disciplínách nejlépe vede Tomáš Palán, který se na přední pozici dostal díky druhé nejlepší jízděmaratonu. Aktuálně na startovní pole náskok více jak tří bodů. Na konto si připsal 116,59 trestných bodů.

Mezi jednospřežím se do čela dostal Jaroslav Petřek. Ten figuroval po páteční drezuře na druhém místě, nejlépe hodnocený maraton mu však zajistil průběžné vedení (101,5 trestných bodů). Na Ladislava Jirgalu náskok dokonce více jak 11 bodů.

Rozdíl i více jak jedné chyby je takékategorii dvojspřeží. Zde se opět díky nejlepšímu maratonu dostal na první místo Ladislav Jirgala, když si na konto připočetl 104,81b trestných bodů. tak zhruba pětibodový náskok na Josefa Drábka.

Vedle kvalifikace Zlaté podkovy se závodí takérámci oblastního mistrovství Jihomoravské oblasti.  Kompletní výsledky naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE