reklama 11A

Zimní jezdecká liga před finále pro JS Schneider

ikonka

Letošní ročník Zimní jezdecké ligy probíhá souběžně se Zimním jezdeckým pohárem ČJF 2018. Na čele se před finále v Lysé nad Labem drží JS Schneider díky Janu Štětinovi. Dobrou výchozí pozici však má i JK Mělník, Audit Sulice či Parkur klub Děčín…
13.03.2018 14:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V rámci Zimní jezdecké ligy 2018 se dobrá forma Jana Štětiny a jeho koní projevila právě i v tomto žebříčku. Subjekt JS Schneider, který právě Jan Štětina reprezentuje, si drží v Zimní jezdecké lize právě první místo. Na kontě má celkem 69 bodů.

Druhý je Jezdecký klub Mělník. Členům se dařilo především v úvodu letošního ročníku, a to i díky tomu, že sbírali body ze všech tří kategorií. Žádný bodový zisk z posledního kvalifikačního kola v Hradištku je však stál ještě výhodnější výchozí pozici a bližší kontakt s vedoucím subjektem. Nyní si zástupci JK Mělník drží druhou pozici a mají na kontě 48 bodů.

Na třetí příčce zatím figuruje Audit Sulice. Zisk 37 bodů však znamená malý náskok na soupeře na čtvrtém až šestém místě. Jedná se o Parkur klub Děčín (35 bodů), Stáj Karsit (34 bodů) či Pegas Děpoltovice (33 bodů).

O tom, jak to vše dopadne, se dozvíte v Lysé nad Labem při Jezdeckém festivalu.

 

Kompletní žebříček naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }