reklama 11D

Zimní Jezdecký pohár ve skocích zahájí Nové Zámky

V rámci Zimního Jezdeckého poháru sezony 2016 se představili již při dvou kolech jezdci spřežení. V letošním roce poprvé se však uskuteční také skokové kolo, a to v sobotu 6. února v Nových Zámcích. Pro jezdce jsou připraveny opět tři různé túry…
01.02.2016 20:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Archiv Jezdci.cz

AreálNových Zámcích se staltomto roce novým pořadatelem této zimní série, a právětomto místě budou jezdci poprvé sbírat body do žebříčků. Během dne se uskuteční celkem sedm skokových soutěží, dvětoho budou pouze hobby. Naopak o závěr dne se postará parkur stupně S* jedoucí se s finále. Do něho postoupí elitní desítka jezdců ze základního kola. Jedná se zároveň o kvalifikační soutěž velké túry.

Do malé túry budou jezdci sbírat body z předešlé soutěže, kterou je parkur stupně L*, který pořadatel vypsalnásledným rozeskakováním. Třetí bodovanou soutěží je pak parkur na úrovni Z. Ten se pojede taktéžnásledným rozeskakováním a jezdcům se započtou body do základní túry.

Vedle již zmíněných soutěží se uskuteční ještě stupňovaná obtížnost do 100 centimetrů a parkuru stupně ZL. O úvod dne se postarají dvě neoficiální soutěže, a to 60 a 80 centimetrů vysoké.

Na stránky seriálu se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE