reklama 11B

Zimní Jezdecký pohár spřežení 2016 po druhém kole

Vozatajská část seriálu Zimní Jezdecký pohár 2016 má za sebou již dvě kola z celkových pěti, a tak se již pomalu může začít spekulovat o tom, kdo má šanci celkově uspět v tomto 3. ročníku zimní túry, která vyvrcholí tradičně při Jezdeckém festivalu.
01.02.2016 11:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
V jednospřeží se ujala vedoucí pozice Markéta Sedlinská, která si k 8 bodům z Trojanovic připsala v Hradištku dalších 10 za prvenství a jich tedy aktuálně 18. To je o jeden bod více, než získal ve dvou závodech Pavel Drbohlav. Dvoubodový odstup na druhou příčku Milan Domes, jenž v Hradištku bral 9 bodů za druhé místo a 6 bodů měl z úvodních závodů. Mezi favority patří ještě Ota Bareš s 13 body.
 
V kategorii dvojspřeží zatím největší souboj o přední místa vedou Petr Vlašic s 19 body a Marek Jirgala s 18 body. Za nimi následuje velký propad, jelikož na dělené 3. příčce jsou se sedmi body David Haitl a Robert Moravec. Oba dva totiž startovali pouze jednouprvní jmenovaný v Trojanovicích a druhý v Hradištku
 
Velmi jednoduché počty jsou v kategorii čtyřspřeží, jelikož při první části seriálu v Trojanovicích odstartovali jen dva soutěžící, což nesplňuje podmínky minimálního počtu účastníků dle pravidel jezdeckého sportu ČJF. Započítávalo se tak doposud jen kolo z Hradištka, kde vyhrál Jiří Nesvačil junior a připsal si tak 10 bodů. Druhý je s 9 body Petr Vlašic a za ním s 8 body Jiří Nesvačil senior. 
 
Kompletní pořadí najdete na www.jezdeckypohar.cz, další novinky o Zimním Jezdeckém poháru a Jezdeckém festivalu najdete na www.jezdeckyfestival.cz.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE