reklama 11A

Zelinková zahájila CSI3* v Mnichově bezchybně

Od čtvrtečního dne 25. května se představují čeští jezdci na mezinárodních skokových závodech v německém Mnichově při Pferd International. V první soutěži jedoucí se při CSI3* se na úvod dařilo Zuzaně Zelinkové, která s Kleiner Lordem nechybovala...
25.05.2017 11:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Mezinárodní mnichovské závody zahájila soutěž 140 centimetrů vysoká, která byla hodnocena na čas. V početném startovním poli nechybělo několik českých dvojic. Z nich si nejlépe vedla Zuzana Zelinková, která dokončila bezchybně. V této soutěži CSI3* přitom sedlal Kleiner Lorda. Jejich čas stačil v početné konkurenci na devatenáctou příčku.

Zhruba o pět vteřin rychlejší než Zuzana Zelinková byl Kamil Papoušek s koněm Flying, ti se však o přední umístění připravili po jedné chybě. S jedním shozením dokončil parkur tento jezdec i s koněm Centisimo.

Druhou soutěží čtvrtečního dne je zkouška pro mladé koně při CSIYH. Zhruba v polovině soutěže si krásné páté místo drží Ondřej Zvára a Chaccolan, kteří zajeli nejen bezchybně, ale také ve velmi dobrém čase. Dále se pak uskuteční ještě jedna soutěž při CSI3*, která bude zároveň kvalifikací do nedělní Grand Prix. O závěr dne se pak postará další soutěž při CSIYH.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE