reklama 11C

CSI v Mnichově s českými jezdci na startu

Na čtyřdenní mezinárodní závody CSI, které se konají v termínu 25. – 28. května v Mnichově, míří pětičlenná česká ekipa. Naši jezdci se představí v soutěžích při CSI2*, CSI1*, CSIAm-B i v parkurech pro mladé koně při CSIYH1*…
23.05.2017 18:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Do soutěží nejtěžší kategorie jsou nahlášeni tři čeští jezdci. Na startu nebude chybět Kamil Papoušek spolu s Centisimem a Flyingem. Ondřej Zvára bude sedlat Chaccolana, Quimera M a svou stájovou jedničku Cento Lana. Jedinou českou jezdkyní v této kategorii bude Zuzana Zelinková. Ta se představí v sedle Caleriho II a Kleiner Lorda.

Sofie Najmanová s Lexusem 79 a Casanovou S, Zuzana Zelinková s Larimou a Ondřej Zvára s Damonem jsou nahlášeni do soutěží při CSI1*.

Česká reprezentantka Zuzana Zelinková bude v soutěžích pro mladé koně sedlat úspěšnou klisnu Evitu R. Kamil Papoušek se při CSIYH1* představí s Cartanem K a Nadalem Z.

Jako jediná s českou vlajkou se amatérských soutěží CSIAm-B zúčastní Alžběta Malcová. Ta bude startovat v sedle svých dvou koní Cartoociho a Caspera.

Stránky pořadatele ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE