reklama 11C

Zelinková s Calerim v Salzburgu opět nechybovala

Česká reprezentantka Zuzana Zelinková startovala při sobotním programu CSI4* 13. prosince v Salzburgu při Amadeus Horse Indoors na parkuru 155 cm vysokém. S Calerim II dokončila stejně jako v pátek bezchybně, avšak do rozeskakování se nedostala...
13.12.2014 18:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto Lukáš Najman

www.amadeushorseindoors.at/index.php/livestream1

FOTOGALERIE

Dvojice sivelmi náročným parkurem poradila velmi dobře a na žádném skoku nezaváhala, bohuželcíli jim na konto naskočil jeden trestný bod za překročený čas. To je připravilo o bojrozeskakování. Do něj se nakonec probojovala pětice jezdců, a tak jediná česká dvojice na startu Zuzana Zelinková a Caleri II získala šesté místoJednalo se o náročný parkurvýškou překážek 155 cm započítávaný také do Longines žebříčku a zároveň to byla druhá kvalifikace do nedělní Grand Prix. Ta bude ještě o 5 cm vyšší.

Zuzana Zelinková se zasloužila ještě o jeden výborný výsledek. S Filicitousoutěži určené výhradně ženám dokončila bez shození a zařadila se na čtvrté místo. Zajímavostí jistě je, že elitní čtveřice se seřadilačasovém rozestupu menším než půl vteřiny. Zároveň to byly pouze tyto čtyři jezdkyně, které skončilyvýsledkem nula trestných bodu. Další soupeřky překročily čas nebo chybovaly alespoň na jedné překážce. Soutěž 150 cm vysoká se při CSI4* taktéž započítávala do Longines žebříčku.

elitní desítce skončila i Adéla Půlpánová a Lepus. Těm se podařilo zajet bezchybně na parkuru 135 cm při CSI2*, což jim společnědobrým časem zajistilo pěkné osmé místo.

Neděle bude ve znamení Grand Prix. Kvalifikovaní jezdci při CSI4* budou bojovat na parkuru 160 cm, jezdci úrovně CSI2* odstartují na parkuru 145 cm a mezi dětmi při CSICh-A bude závodit Sofie Najmanová na parkuru 130 cm.

Na kompletní startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE