reklama 11B

Adéla Půlpánová úspěšná v Salzburgu

České jezdkyni Adéle Půlpánové se na mezinárodních závodech v Salzburgu daří. V soutěži pro juniory a mladé jezdce byla ve čtvrtek čtvrtá, v pátek 6. prosince se ještě zlepšila o jednu příčku. V obou případech sedlala koně Zimba vd Kapel...
06.12.2013 22:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Adéla Půlpánová proměnila své dva starty s koněm Zimba vd Kapel ve třetí a čtvrté místo. Foto © Fotoagentur Dill

Juniorská mistryně ČR z roku 2012 Adéla Půlpánová předvádí v rakouském Salzburgu velmi zdařilé výkony. V pátečním dílu soutěží při CSIJ/Y zasáhla jezdkyně do elitní trojice. Na parkuru 130 cm vysokém čekalo na 42 jezdců z pěti národů 13 skoků. O pořadí však vedle trestných bodů rozhodoval také čas, a mezi nejlepší trojicí nebyl rozdíl ani půl vteřiny. Za duem domácích jezdkyň Laury Sutterlüty a Lisy Schranz se z třetí příčky radovala Adéla Půlpánová a Zimba vd Kapel. Jezdkyně navíc potvrdila svoji formu ještě devátým dekorovaným místem za výkon s Duelem.  Anna Kellnerová ve stejné soutěži se Zonnedoeptoltien chybovala víckrát.
 
Při čtvrteční soutěži stejné úrovně dokončila Adéla Půlpánová čtvrtá, s koněm Duel stejně jako Anna Kellnerová a Zonnedoeptoltien jednou shodila. Anna Kellnerová bojuje i na vyšších překážkách, a to při EY cupu. V první kvalifikaci nasbírala s Curley Sue 4 trestné body, druhá jízda na českou dvojici čeká v sobotu.
 
Kompletní výsledky a další průběh závodů naleznete ZDE



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE