reklama 11C

Zelinková a Klouda v živém vysílání ČT Sport

Čeští reprezentanti Zuzana Zelinková a Lukáš Klouda mají za sebou účast na Světovém poháru v Lipsku. Oba dva budou v příštích dnech díky účasti na Jezdeckém galavečeru v Praze a při té příležitosti se stanou také hosty živého vysílání České televize.
21.01.2015 19:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Před necelým rokem byli hosty vysílání ČT Aleš Opatrný a Josef Malinovský, a to při příležitosti konání finále centrální evropské ligy Světového poháru a Jezdeckého festivalu v Lysé nad Labem. Foto archiv ČT
 
Do studia kanálu ČT Sport zavítají ve čtvrtek 22. ledna v rámci odpoledních Sportovních zpráv, které začínají v 16.25 hodin. Zhruba desetiminutový vstup by měl být zařazen na konci zpravodajské relace. Řeč samozřejmě bude v první řadě o účasti na Světovém poháru v Lipsku, ale také o zahraničním angažmá obou dvou jezdců a dalších tématech.
 
Nelze zároveň nezmínit skutečnost, že právě oni budou mezi oceněnými během Jezdeckého galavečera České jezdecké federace, který se uskuteční v sobotu 24. ledna od 18.00 hodin v Národním domě na Vinohradech. Pokud chcete být u toho, máte stále možnost, jelikož vstupenky budou v prodeji i na místě. Více se dozvíte na www.jezdeckygalavecer.cz.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE