reklama 11B

Žebříček všestrannosti se změnou, ale ne na čele

Stále s více jak stobodovým náskokem si hlídá první pozici ve světovém žebříčku německý jezdec Michael Jung. I po červnovém započtení výsledků do FEI žebříčku ve všestrannosti se tak tento Němec raduje z pozice lídra. Druhý je nyní Phillip Dutton…
07.07.2017 15:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Zatímco jméno na první pozici zůstává stejné, téměř všechny další pozice v elitní desítce se pozměnily. Druhý je aktuálně Phillip Dutton, který poskočil o jedno místo výše, stejně tak nyní třetí Mark Todd. Na čtvrté místo se však až z desáté příčky dostala britský jezdkyně Nicola Wilson. Na kontě má nyní 467 bodů. V červnu se jí podařilo bodovat na CCI3* v Bramhamu i na CCI4* v Luhmühlenu.

Elitní pětici pak uzavírá Maxime Livio. Do elitní desítky se nově dostali dvě jezdkyně, a to Hannah Sue Burnett reprezentující USA a Karin Donckers z Belgie.

Z českých jezdců si stále nejlépe stojí Miloslav Příhoda, který je aktuálně na 212. pozici. Skvělý posun vpřed však zaznamenal jiný český jezdec, a to Robert Pokorný. Po výborných výkonech se posunul dokonce o 500 míst kupředu! Zatímco na konci května figuroval až na 1025. příčce, nyní se posunul na 525. místo světového žebříčku. Je tak druhým nejlépe umístěným Čechem.

Kompletní žebříček naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE