reklama 11C

Skokové MČR ve Zduchovicích s obhájci na startu

ikonka

Letošní mistrovství České republiky ve skocích pro seniory a mladé jezdce se uskuteční ve dnech 27. – 29. července ve středočeských Zduchovicích. Na startu nebudou chybět obhájci loňské zlaté medaile, byť ne všichni odstartují ve stejné kategorii…
23.07.2018 15:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Mezi mladými jezdci se loni z prvenství radoval Václav Nágr, který však letos startuje mezi seniory. Bude tak jedním z téměř 40 účastníků kategorie jednotlivců. Sedlat bude tentokrát klisnu D.Amelusina R 22. Další ještě stále úřadující mistryní České republiky je Lucie Strnadlová. Tato trojanovická jezdkyně nastoupí do kategorie žen tentokrát se dvěma svěřenci, a to Carinou 6 a také s Fall River Blue VDL

Třetí loňskou zlatou medailistkou je Zuzana Zelinková. Tato úspěšná česká reprezentantka bude obhajovat titul v sedle stejného koně, kterým je Kleiner Lorda. V kategorii jednotlivců ji cestu za obhajobou ztíží mimo jiné Jiří Hruška, Jan Štětina, Rudolf Doležal, Jiří Skřivan či Jan Chýle.

Tentokrát se v této kategorii představí více žen, než je tomu obvykle. Vedle Zuzany Zelinkové to bude také Tina Šalková, Kateřina Zigová, Nikola Bieliková, Alžběta Vojtková a Kateřina Málková.

Na seniory bude čekat tříkolová soutěž na stupních obtížnosti T*, T* a T**. Pro ženy jsou připraveny mistrovské soutěže S**, ST* a ST**. V této kategorii by se mělo zároveň na startu ukázat nejvíce účastníků, a to lehce přes čtyřicet dvojic. Pro mladé jezdce budou připraveny soutěže ST*, ST* a ST**. Tento rok by se o titul v této kategorii mělo utkat 20 dvojic.

Vedle soutěží pro jednotlivce nebude chybět ani dvoukolová soutěž družstev na parkurech stupně S** a S**. Zároveň se při tomto šampionátu uskuteční také soutěž pro mladé koně ve věku 7 a 8 let, a to během pátečního a sobotního dne.

 

Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu níže. Průběh mistrovství pro vás budeme průběžně sledovat.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE