reklama 11C

Ocenění za inovace na Equitaně 2015

Z 59 nominovaných produktů si 7 nejlepších odnesla svá ocenění. Společným jmenovatelem oceněných výrobků je digitalizace, automatizace a udržitelnost. Porotu nejvíce přesvědčil systém snímající a zachycující data o výcviku a zdravotním stavu koně...
22.03.2015 23:18  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

…, krmící stanice, nabíjející strojek na stříhání koní, koncentrované krmivoaminokyselinami, vozík vážící krmivo, pohotovostní systém pro jezdce a inovativní Hoftrac nakládač. Ocenění se předávala 17. března

Ocenění za inovace na Equitaně. Foto archiv pořadatele

Oceněné výrobky:

Technologie měřící data FourSense

Tento snímací systém může být připojen ke klasickému podbřišníku nebo podobnému vybavení. Zachycuje celou škálu dattréninku a o zdravotním stavu koně a data přenáší do centrálního serveru, kde jsou zpracována. Posléze je možný přístupdatům přes webový portál. Porota ocenila sofistikovaný a připravený koncept využitelný pro optimalizaci tréninku, rehabilitace atd.

Compident Horse Duo

Compident Horse Duo je krmící stanice na objemová a koncentrovaná krmivamožností volby vstupních vrátek. Využívá čipové technologie a umožňuje regulovat příjem potravy u menších skupin koní. Kombinuje několik variant automatického krmení do jednoho, s přizpůsobením se individuálním potřebám koní.

Aesculap Econom CL Equipe

Aesculap Econom CL Equipe je stříhací strojek na dobíjející baterii. S jednou baterií vydrží až 80 minut. Nabíjecí doba je 70 minut, strojek náhradní baterii, takže funguje stejně jako strojek do sítě, ale bez omezení kabelem.

Amino-Sport Müsli

Amino-Sport Müsli je vyvinuté speciálně pro sportovní koně, ale se stejně dobře použít i pro koněchovu. V tomto produktu výrobce použil pět aminokyselin, které mají pozitivní vliv na výkon a regeneraci svalů po tréninku.

Velký vozík Kneilmann Gerätebauváhou

Kneilmann Gerätebau vyrobil tento vozík na krmeníohledem na důležitost přesného dávkování krmiva, ať objemového či koncentrovaného. Vozík sobě zakomponovanou váhu.

USG-SOS       

USG-SOS je pohotovostní systém pro jezdce, který umožnípřípadě nehody přístupdatům osobám, které postiženého ošetřují. Jezdec může používat buď náramek nebo štítek umístěný na oblečení či výstroj. Jezdec se do systému musí registrovat předem, sám si volí, jaká data systému poskytne.

eHoftrac

Výrobce Weidemann produktem eHoftrac nabízí nehlučný nakládač bez emisí. S elektronickým motorem lze využívat fotovoltaické nabíjení, se používatuzavřených prostorách.

 

Zdroj: www.equitana.com




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE