reklama 11A

Youngster Tour při CSI Olomouc pro Kazmierczaka

Zahajovací soutěží Youngster Tour CSI Olomouc 2017 určené pro mladé koně ve věku šesti a sedmi let byl ve čtvrtek 22. června parkur vysoký 125/130 centimetrů hodnocený na čas. Pro vítězství si dojel polský jezdec Michal Kazmierczak s koněm Wilander…
22.06.2017 13:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

S připravenou trasou parkuru si nejen bezchybně, ale především nejrychleji poradil Michal Kazmierczak s koněm Wilander, reprezentant Polska. Jednalo se o jedinou dvojici, která soutěž dokončila v čase kratším než 65 vteřin.

Další dvě příčky pak pro sebe získali maďarští zástupci. Za svůj výkon si pro konečné druhé místo dojel László Tóth s koněm Best Now Or Never. Na vítěze ztratil zhruba šest desetin vteřiny. Jeho krajan Sándro Szász obsadil třetí místo s koněm Lialotta.

Nejlepší českou dvojicí v této soutěži byl Alexander Baraldi a Soptanist K. Dosažený čas jim stačil na desátou pozici ve výsledkové listině. Úvodní soutěž pro mladé koně dokončili z českých zástupců bez trestných bodů ještě Rudolf Doležal s koněm Arista a Zuzana Zelinková s Lintem.

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, kde je mj. odkaz na on-line přenos!




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE