reklama 11D

YouTube kanál EquiTV má již přes 5000 odběratelů

ikonka

Již déle než 4 roky funguje po boku internetové televize EquiTV také její YouTube kanál, kde najdete např. záznamy živých přenosů, bonusové materiály k souhrnným reportážím či další videa z produkce EquiTV. Tento kanál má již přes 5000 odběratelů…
16.11.2017 09:03  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Celkem na YouTube kanál EquiTV bylo vloženo do poloviny listopadu 2017 bezmála 3500 videí, která mají v součtu přes 2 miliony zhlédnutí. Průměrně tak každé video zhlédne 600 diváků, byť jejich počty se velmi liší. Ta nejsledovanější mají přes 80 tisíc zhlédnutí! Zajímavá je i celková doba sledování, která atakuje hranici 8 milionů minut. 
 
Společnost Equinet s.r.o., která provozuje nejen EquiTV, ale také weby Jezdci.cz, Jezdecká inzerce CZ a další internetové projekty spojené s koňmi, před nedávnem spustila nový YouTube kanál. Ten nese název Sport Video CZ a má svoji originální URL adresu: www.sportvideo.cz. Na něj jsou umísťována videa, která s jezdeckým sportem nesouvisí. V první řadě se jedná o psí sporty. Ostatně, koně a psy mají k sobě nemají vůbec daleko, zejména co se divácké obce týče. 
 

Na YouTube kanál EquiTV se dostanete přes TENTO ODKAZ

 

Přehled všech projektů mediální skupiny EQUINET s.r.o. najdete na adrese www.equinet.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE