reklama 11A

Půl milionu zhlédnutí na YouTube kanálu EquiTV

YouTube kanál EquiTV funguje 22 měsíců a za tu dobu si získal u mnohých uživatelů internetu oblibu. Po boku EquiTV se stal dalším plnohodnotným informačním kanálem přinášející videa ze světa koní. Během uplynulého víkendu dosáhl 500 tisíc zhlédnutí!
08.06.2015 11:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
K odběru videí na YouTube kanálu EquiTV se již přihlásilo téměř 1500 uživatelů. V podstatě totožný je i aktuální počet vložených videí. Při celkové sledovanosti to tedy znamená, že průměrně je každé video přehráno 333krát
 
„Na YouTube se snažíme pravidelně dávat především aktuální video sekvence z různých akcí, dále nezkrácené záznamy on-line přenosů a v neposlední řadě na něj umísťujeme náš televizní Jezdecký magazín, který publikujeme každý čtvrtek. Jsme moc rádi, že i touto cestou můžeme milovníky koní a jezdeckého sportu alespoň virtuálně přenést na akce, jež by z časových důvodů či pro velkou vzdálenost osobně nemohli navštívit,“ uvedl Josef Malinovský ze společnosti Equinet provozující televizi EquiTV.
 
Děkujeme všem divákům, kteří pravidelně sledují jak internetovou televizi EquiTV.cz, tak její YouTube kanál. Jsme moc rádi, že se vaše řady stále rozrůstají!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE