reklama 11A

Výstaviště v Lysé se připravuje na Koně 2012

Výstaviště v Lysé nad Labem zatím zeje prázdnotou, ale ne na dlouho, protože již za pár dní jej zaplní nejen tisíce diváků, ale především koně. Máme pro vás podrobnosti o programu a také soutěž o 5x 2 vstupenky na tuto výstavu! VLOŽENY VÝSLEDKY!
20.09.2012 10:34  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12B

 

 
VÝSLEDKY SOUTĚŽE:
Do naší bleskové vstupenky na výstavu Kůň v Lysé nad Labem se zapojila necelá stovka diváků a velmi podobný byl i počet vystavovaných koní, který jste měli tipovat. Tři z vás se trefili zcela přesně a uvedli, že jich do Lysé dorazí 93 – jsou jimi Pavla Procházková, Jarmila Prunerová a Lucie Štemberková. První dva, jenž napsali číslo 92 pak získávají zbývající vstupenkyobdrží je Veronika Velechová a Jiřina Lepšová. Všem výhercům gratulujeme a doplňujeme, že vstupenky obdrží na hlavní pokladně u vstupu na výstaviště po prokázání své totožnosti
 
PŮVODNÍ PŘÍSPĚVEK:
Na co všechno se můžete během výstavy Kůň 2012 pořádané ve dnech 21. – 23. září těšit, to vám prozradíme v reportáži EquiTV, na jejímž konci si budete moci zasoutěžit o vstupenky na tuto výstavu. Najdete ji ZDE!
 
Přestože výstava koní a veletrh všeho, co ke koním patří, s názvem Kůň se koná v Lysé nad Labem letos již podevatenácté, poprvé její organizaci zajišťuje přímo společnost Výstaviště Lysá nad Labem. Proč tomu tak je, to se vedle dalších zajímavostí dozvíte ve zmíněné reportáži z úst manažera výstav Matěje Kosmáka.
 
Soutěžní otázku se dozvíte v závěru videoreportáže. Odpovědi zasílejte na e-mail: equitv@equitv.cz do čtvrtečních 12.00 hodin. Odpoledne pak prozradíme jména výherců, kteří si budou moci vyzvednout vstupenky oproti předložení průkazu totožnosti přímo na hlavní pokladně u vstupu na výstaviště
 
Více informací o výstavě najdete POD TÍMTO ODKAZEM!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE