reklama 11B

Česká pony ekipa vyrazila do Markgrafneusiedlu

Tři české reprezentantky Valentýna Poláchová, Natálie Kovářová a Mariana Michlíčková se vydaly se svými pony na národní skokové závody CSN do rakouského Markgrafneusiedlu, kde závodily ve dnech 21. – 22. listopadu. Připsaly si mnoho cenných úspěchů…
23.11.2015 18:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Fotogalerie od Mariana Michlíčka

Během sobotního dne bylo české jezdkyně vidět při jedenácti startek, z toho dvakrát dosáhly na vítězství. Natálie Kovářová siMelisou 4 dojela pro pěkné čtvrté místo ve stylové soutěži na výšce 90 centimetrů. Za jízdu obdržela 7,20 bodů. Ještě lepší však byla tato dvojicesoutěži na čas. Na parkuru 100 centimetrů vysokém totiž nenašla přemožitele a zaslouženě zvítězila.  Na dekorování je doprovodila na čtvrté příčce ještě Mariana Michlíčková a Mister Merlin 5. Podruhé během prvního závodního dne slavila česká ekipa vítězství, tentokrát zásluhou Valentýny Poláchovéponíkem Ben.  S více jak dvěma vteřinami ujeli soupeřům na parkuru 105 centimetrů. Druhé místo navíc taktéž patřilo české jezdkyni, a to Marianě Michlíčkové s Mister Merlin 5.

Ten den se hodnotila ještě soutěž 95 centimetrů vysoká pouze na trestné body a čas nebyl rozhodující. Pro první dělené místo si po bezchybném výkonu dojela Mariana Michlíčková a Liken I.  České zastoupení jsme měli i na parkuru 115 centimetrů. V soutěži na styl si se známkou 7,7 bodů dojela pro druhou pozici Valentýna Poláchová a Ben.

Podobně úspěšná byla i neděle. Z dalších jedenácti startů se Čechům dařilo na parkuru 100 cm, kde skončila Natálie Kovářová a Melisa 4 na druhé příčce, a to s minimálním odstupem 21 setin sekundy. Mariana Michlíčková a Mister Merlin 5 si zajistila v téže soutěži čtvrté místo. Druhé vítězství během závodů si připsala Valentýna Poláchová s Benem, a to s náskokem téměř tří vteřin (105 cm).  V elitní pětce opět nechyběla ani Mariana Michlíčková, s Mister Merlin dokončila třetí.  Stejně tak třetí pozici získala Valentýna Poláchová s Benem na parkuru 110 centimetrů.

Za Českou republiku startovala ještě Annemarie Klozar, nejlépe dokončila v nedělní soutěži 110 centimetrů vysoké, kde skončila s poníkem Stivi 3 na třetí příčce.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE