reklama 11B

Vítězem Grand Prix v Hong Kongu je Marco Kutscher

Závody Longines Masters v Hong Kongu skončily v neděli 21. 2. soutěží Grand Prix, na jejímž startu se sešla světová elita. Šťastným vítězem byl nakonec Marco Kutscher. Další úspěchy sbíral také Bertram Allen, který má v začátku sezony výbornou formu…
21.02.2016 18:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: screen

V sobotu 20. února se odpoledne jela soutěž započítávaná do žebříčku Longines Ranking s překážkami do 145 cm. Irský jednadvacetiletý jezdec Bertram Allen v , jako v posledních měsících a na Masters v Hong Kongu zvláště, potvrdil, že přes svůj nízký věk je schopen porážet světovou jezdeckou špičku. Soutěž vyhrál s Quiet Easy v čase 58,03. Druhý dojel John Whitaker (GBR) s Lord of Arabia a třetí pak Pius Schwizer (SUI) a Balou Rubin R. 
 
Neděle přinesla dvě soutěže. Ranní stopětačtyřicítku zvládl nejlépe Roger Yves-Bost (FRA) na Record D´Oreal. Druhé místo brala dvojice Pius Schwizer a Balou Rubin R a třetí dojel další z francouzských jezdců Simon Delestre s Stardust Quinhon.
 
Grand Prix byla na programu v neděli v 8.00 ráno místního času. Šestadvacet špičkových dvojic v změřilo síly na překážkách do 160 cm. Vítězem se stal Němec Marco Kutscher na Van Gogh. Druhé místo bral francouzský jezdec Kevin Staut s For Joy Van´t Zorgvliet. Třetí dojel Ital Emanuele Gaudiano s Casparem.
 
Následováni byli Simonem Delestrem a Bertramem Allenem, který tak uzavřel neuvěřitelně úspěšné hongkongské tažení.
 
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE