reklama 11A

V Hong Kongu při Matsers se daří Bertramu Allenovi

V pátek 19. února odstartovalo v Hong Kongu jedno ze tří kol série Longines Masters. Skákat se začalo na překážkách do 145 cm a nejvyšší soutěží dne byla stopadesátka nazvaná Jockey Club Trophy. Vyhrál jí irský jezdec Bertram Allen na Quiet Easy…
20.02.2016 11:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto: screen

První soutěží pátku byla klasická stopětačtyřicítka na čas a první tři místa obsadily ženy. Vyhrála Jane Richards Philips (SUI) na Dieudonne de Guldenboom v čase 58,37. Druhé místo obsadila britská dvojice Jessica Mendoza a Wan Architect, třetí místo brala Španělka Lucrecia Pilar Cordon s Nuage Bleu. Čtvrtý dojel letos jednadvacetiletý Ir Bertram Allen s Hector van d´Abdijhoeve.
 
A právě poslední jmenovaný mladý jezdec vyhrál s koněm Quiet Easy o pár hodin později hlavní soutěž dne Jockey Club Trophy s překážkami do 150 cm. Druhé místo patřilo dvojici Julia-Anna Kontio (FIN) s Pacific des Essarts a třetí příčku obsadila britská jezdkyně Laura Renwick na Bintangovi.
 
Sobota 20. února přinesla první soutěž velmi brzy ráno. Bertram Allen se v ní vešel do nejlepší trojice, když s koněm Hector van d´Abdijhoeve dojel za prvním Johnem Whitakerem s Argentem a druhým Piem Schwizerem s PSG Future.
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE