reklama 11B

Páteční CPEDI v Královicích úspěšné pro Vištalovou

ikonka

Mezinárodní paradrezurní závody CPEDI3* v Královicích začaly v pátek 13. dubna, kdy se uskutečnilo celkem pět mezinárodních soutěží. Z české ekipy se nejvíce dařilo Anastasje Vištalové, které si v mezinárodní konkurenci dojela pro pěkné druhé místo…
14.04.2018 09:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká paradrezurní jezdkyně Anastasja Vištalová nastoupila na start s klisnou Dominique, a to v kategorii pro jezdce Grade I. Jednalo se o úlohu Team Test, v níž česká jezdkyně obdržela 68,464 %. „S výkonem jsem spokojena, nebyla jsem daleko od první pozice,“ zmínila se česká zástupkyně. Ta nestačila pouze na italskou reprezentantku Saru Morganti s koněm Ferdinand Di Fonte Abeti, která získala 69,464 %.

České zastoupení jsme měli i v rámci soutěže Grade II. Kristýna Rudolfová soutěžila s koněm Bajkonur a za své předvedení úlohy si připsala celkem 59,363 %. Vítězem se stal Pepo Puch a Sailor´s Blue. Tento úspěšný reprezentant a držitel paralympijských medailí tentokrát obdržel od rozhodčích 72,787 %.

Nejvíce jezdců se sešlo na startu úlohy určené pro jezdce v rámci Grade III. V této soutěži se z první příčky radovala německá dvojice, a to Steffen Zeibig a Feel Good 4. Jako jediní dosáhli na hodnocení nad 71 %. V Kategoriích Grade V a Grade IV nastoupili na start vždy dva účastníci.

 

Na startovní a výsledkové listiny se můžete podívat v záznamu závodů, viz odkaz níže.

Foto: Ladislav Šeiner




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE