reklama 11D

Veřejná sbírka ČJF pro Helenu Terberovou končí

ikonka

Česká jezdecká federace oznámila na svých webových stránkách, že veřejná sbírka ve prospěch Heleny Terberové bude na její žádost ve středu 11. dubna ukončena. ČJF i Helena Terberová touto cestou děkují všem za solidaritu…
10.04.2018 15:53  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
Veřejná sbírka, která byla Českou jezdeckou federací zahájena ve prospěch Heleny Terberové v lednu letošního roku, bude na žádost samotné jezdkyně ukončena ke dni 11. dubna 2018. Poděkování patří všem, kterým není osud paní Terberové lhostejný a kteří na transparentní účet zaslali finanční obnos se snahou podpořit alespoň tímto způsobem jezdkyni v její těžké situaci.
 
Helena Terberová posílá své poděkování všem, kteří se sbírky účastnili: 
 
"Je tomu rok, kdy se má životní cesta poněkud ztížila a já po ní dále nejdu po svých, ale jedu na vozíku. Ze srdce děkuji všem, kdo mi v rámci sbírky ČJF umožnili pořízení speciálního auta a pomohli mi tak vrátit se do téměř běžného života. V současné době je částka na účtu sbírky spolu s mými vlastními úsporami a příspěvkem od úřadu práce dostatečná. Díky autu budu schopná vrátit se do práce. Požádala jsem tedy ČJF o ukončení sbírky. Ještě jednou chci vzkázat obrovské poděkování všem, kdo mi v těžkých chvílích neváhali pomoci “, uvádí Helena Terberová.
 
Zdroj: web ČJF



Štítky: ČJFsbírka
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE