reklama 11C

Veřejná sbírka na pomoc pro Helenu Terberovou

ikonka

Česká jezdecká federace vyhlašuje veřejnou sbírku povolenou Magistrátem hlavního města Prahy k získání peněžitých příspěvků na poúrazovou léčbu členky ČJF – MUDr. Heleny Terberové, která se těžce zranila v dubnu při vytrvaleckých závodech ve Sloupu…
21.12.2017 17:13  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
Helena Terberová při ME 2015 v Šamoríně. Foto: Michaela Litovová
 
Svým finančním příspěvkem může každý z vás pomoci při nákupu zdravotnického vybavení a k úhradě nákladů na případné stavební úpravy spojené s poúrazovým režimem jezdkyně. 
 
Veřejná sbírka bude zahájena od 1. ledna 2018. Pro tyto účely byl v souladu s ustanovením § 9 odst. 1 písm. a) zákona č. 117/2001 Sb., o veřejných sbírkách a o změně některých zákonů (zákon o veřejných sbírkách), ve znění pozdějších předpisů, zřízen účet u banky MONETA Money Bank, a.s. 
 

ČÍSLO ÚČTU JE: 223223201/0600

 

V případě dotazů neváhejte kontaktovat sekretariát ČJF: jaroslav.kunzl@cjf.cz
 
Jak Česká jezdecká federace již dříve oznámila, v průběhu vytrvalostních závodů, které se konaly v sobotu 29. dubna ve Sloupu v Čechách, došlo k vážnému zranění jezdkyně MUDr. Heleny Terberové. Kůň, se kterým jezdkyně překonávala trasu závodu, se z neznámých příčin lekl a splašil a jezdkyně nad ním ztratila kontrolu. V důsledku toho jezdkyně spadla a došlo k poranění páteře. 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE