reklama 11C

Příspěvek EQUINET do sbírky pro Helenu Terberovou

ikonka

Společnost EQUINET s.r.o., která je provozovatelem webů JEZDCI.CZ, EQUITV.CZ a JEZDECKÁ INZERCE CZ, se rozhodla zapojit do veřejné sbírky, jež od 1. ledna 2018 vypsala Česká jezdecká federace na poúrazovou léčbu členky ČJF – MUDr. Heleny Terberové…
03.01.2018 12:07  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Helena Terberová při ME 2015 v Šamoríně. Foto: Michaela Litovová
 
Česká jezdecká federace oznámila vznik veřejné sbírky krátce před Vánocemi, ale oficiálně je možné se do ní zapojit až od 1. ledna 2018. Sbírka je povolená Magistrátem hlavního města Prahy za účelem získání peněžitých příspěvků na poúrazovou léčbu členky ČJF – MUDr. Heleny Terberové, která se těžce zranila v dubnu 2017 při vytrvaleckých závodech ve Sloupu.
 
„Ve společnosti EQUNET s.r.o. tuto aktivitu České jezdecké federace velmi vítáme a rozhodli jsme se finančním příspěvkem ve výši 10.000 Kč přispět též na nákup zdravotnického vybavení a úhradu nákladů na případné stavební úpravy spojené s poúrazovým režimem paní Heleny Terberové. Pevně věříme, že se ke sbírce připojí dle svých možností i široká jezdecká veřejnost napříč disciplínami sdruženými pod hlavičkou ČJF, neboť podobný úraz se může stát kdykoliv komukoliv z nás, kteří jezdecký sport aktivně provozujeme,“ uvedl jednatel společnosti EQUINET s.r.o. – Josef Malinovský.
 
Veřejná sbírka byla zahájena od 1. ledna 2018. Pro tyto účely byl v souladu s ustanovením § 9 odst. 1 písm. a) zákona č. 117/2001 Sb., o veřejných sbírkách a o změně některých zákonů (zákon o veřejných sbírkách), ve znění pozdějších předpisů, zřízen účet u banky MONETA Money Bank, a.s. 
 

ČÍSLO ÚČTU JE: 223223201/0600

 

V případě dotazů ke sbírce můžete kontaktovat generálního sekretáře ČJF na e-mailové adrese: jaroslav.kunzl@cjf.cz.
 
Jak Česká jezdecká federace již dříve oznámila, v průběhu vytrvalostních závodů, které se konaly v sobotu 29. dubna 2017 ve Sloupu v Čechách, došlo k vážnému zranění jezdkyně MUDr. Heleny Terberové. Kůň, se kterým jezdkyně překonávala trasu závodu, se z neznámých příčin splašil a jezdkyně nad ním ztratila kontrolu. V důsledku toho jezdkyně spadla a došlo k poranění páteře.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE