reklama 11C

Ve Zduchovicích se radoval Jaroslav Jindra

V neděli 19. června pokračoval druhým dnem závodní program skokových závodů při Kia Summer Festival ve středočeských Zduchovicích. V hlavní soutěži jedoucí se s finále se z vítězství nakonec radoval Jaroslav Jindra, který sedlal koně Narcos 1…
19.06.2016 20:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V závěrečné skokové soutěži na stupni ST** se do finále podívalo celkem pět dvojic. Všichni jezdci v základním parkuru nechybovali, někteří se však nevyvarovali penalizaci za čas. Nicméně chyby na kontech ve finále přibývaly. Nakonec jediný, kdo ani napodruhé nechyboval, byl právě Jaroslav Jindra a Narcos 1. Dvojice sice nestihla stanovený čas a byla penalizovaná jedním trestným bodem, na výsledku do však nic nezměnilo. Nikdo jiný totiž do cíle nedošel bez shození.

Druhé místo obsadil po jedné chybě ve finále Matěj Kotalík a Centex, kteří předvedli vůbec nejrychlejší finálovou jízdu. Elitní trio uzavřela taktéžjednou chybou ve finále Antonia Sabathilová a Antalia. Oba výše zmínění jezdci předvedli své koně ve výborné formě, neboť nechyběli ani na dekorování elitní pětkypředešlé soutěži S**, kde zvítězil Jakub Smrčka a Salome.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE