reklama 11D

Ve Zduchovicích na MČR rozdány první medaile

Prvními zduchovickými mistry České republiky pro rok 2016 jsou dvě drezurní jezdkyně Dominika Tomíková a Lucie Šlamborová. Zatímco starší věkovou kategorii čeká ještě třetí kolo, mladší jezdci mají po sobotě 13. srpna hotovo…
13.08.2016 13:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jezdci na pony ve věku 8-12 let v drezuře startovali ve dvoukolové soutěži a dvou kategoriíchna pony do 135 cm a na pony kategorie B.

Mezi účastníky soutěže 8-12 let s pony do 135 centimetrů byly po prvním dni nepatrné bodové rozdíly na prvních místech, a tak na druhém kole nejen velmi záleželo, ono nakonec výrazně promíchalo pořadím. Pro zlato si nakonec dojela Dominika Tomíkováponíkem Keny 2, kteří si drželi po prvním dnu těsně druhé místo. Nejlepší sobotní jízda za více jak 66 % jim zajistila zlato. Na druhé místo se posunulapáté pozice Sára Kotisová a Lord 32, kterásobotu zajela za 63,684 %. Naopak páteční vítězka nakonec získala bronz, a to Marie Lumpachováponíkem Trinka.

Mezi stejně starými jezdci na pony B potvrdila dobrou páteční formu Lucie ŠlamborováOlala a opět nejlepší jízdou si jezdkyně zaslouženě dojela pro zlatou medaili. V sobotu získala za svoji jízdu 67,894 % a v součtu jako jediná pokořila 68 %. Na druhém místě skončila Anna Procházková a Grendier, bronz uhájila Anna Helebrantová a Mateo di Belle.

Výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz nížeNa stránkypořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE