reklama 11D

Ve Slavošově se pojede o první republikové tituly

Prvním letošním republikovým šampionátem je MČR ve vytrvalosti, které se odehraje o víkendu 9. – 11. června ve Slavošově v Ústeckém kraji. Vypsané jsou kategorie seniorů i juniorů a mladých jezdců. Zároveň tam proběhnou také mezinárodní závody CEI.
07.06.2017 13:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Petr Jadlovský je úřadující mistr ČR 2016. Foto: archiv Jezdci.cz

Mistrovství České republiky a zároveň mezinárodní závody kategorie CEI se bude konat během druhého červnového víkendu ve Slavošově. 
 
Do soutěže pro juniory a mladé jezdec je nahlášeno pět dvojic. Na trasu dlouhou 80 km vyrazí Kateřina Suchá a Lucia Ferra, Klára Tabarová a Stefany 2, Kateřina Vavrušková a Samanta 15, Kristýna Zahálková a Mirajj a Monika Doubková s Rašíd Ibn Rasima. 
 
O titul mistra republiky v seniorské kategorii budou na trati dlouhé 120 km závodit mimo jiné Janek Kroupa v sedle Gazala V-6, Petr Hladiš na Janisovi 1 a obhájce titulu Petr Jadlovský.
 
Mezinárodní úroveň CEI1* na 80 km přilákala devět dvojic. Trasa půjde ruku v ruce s mistrovstvím, takže některé dvojice budou hodnoceny do obou soutěží. Část pak pouze v MČR nebo naopak pouze mezinárodní soutěži, jako například Lucie Škábová s Matyasem. Dvouhvězdové CEI bude mít na startu sedm dvojic, opět některé z nich budou hodnoceny v mistrovské i mezinárodní soutěži najednou. 
 
Samostatné CEI2* pojedou například Jitka Schovánková a Mogan nebo Jana Švarcová a Salma Hayek. 
 
Výsledky ze závodů budou aktualizovány v záznamu závodů – viz. odkaz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }