reklama 11A

Vavříková zahájila CDI v Zakrzowě vítězstvím

ikonka

Během pátečního dne 13. dubna hrála v polském areálu v Zakrzowě česká hymna. Zasloužila se o ni úspěšná česká juniorka Eva Vavříková, která podala další z velice kvalitních výkonů. Na nejlepší hodnocení dosáhla mezi juniory s Belle Ennie…
13.04.2018 16:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V uzavřené soutěži pro juniory při CDIJ jsme měli na startu celkem tři české naděje. Velice se dařilo Evě Vavříkové, která obsadila příčky nejvyšší. Nejlepší jízdu předvedla se svojí klisnou Belle Ennie, když od rozhodčích obdržela celkem 68,970 %. To jí přineslo se zhruba jednoprocentním náskokem zaslouženě vítězství.

I na druhé pozici se umístila tato česká zástupkyně, a to tentokrát s koněm Siracusa. Od jednoho rozhodčího získala dokonce více jak 70 %, v průměru to pak znamenalo 68,546 %. Nikomu z dalších jezdců se již nepodařilo překonat hranici 67 %.  

Třetí českou reprezentantkou na startu této soutěže byla Eliška Skřivanová, která sedlala koně Farewell. Její výkon ohodnotili rozhodčí za 65,727 %, což nakonec stačilo na osmou příčku konečného pořadí.

Během odpoledního dění se představí ještě další české dvojice, a to Ema Gottwaldová v soutěží pro mladé jezdce při CDIY, a poté ještě Pavla Rubíčková. Ta se postaví na start náročné soutěže jedoucí se při CDI3*. Jedná se o nejnáročnější úlohu jedoucí se během pátku, která tak uzavře tento závodního den.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv jezdkyně




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE