reklama 11C

Vítězná Vavříková při nedělním CDN Weikersdorf

ikonka

Na příčku nejvyšší dosáhla během nedělního dne 18. února česká drezurní jezdkyně Eva Vavříková. Na národních drezurních závodech CDN-A* si dojela s klisnou Belle Ennie pro výsledek 70,00 %, který jí s dvouprocentním náskokem zajistil první příčku…
18.02.2018 20:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká zástupkyně Eva Vavříková předvedla nejlepší jízdu v rámci úlohy FEI junioři-jednotlivci. V sedle klisny Belle Ennie získala 70 %, na což nikdo ze soupeřů nedokázal odpovědět. Nejblíže se k ní dostala sobotní vítězka Lea Jakubíková, reprezentantka Slovenska. Ta si na konto připsala 67,281 %.

Třetí příčku získala opět česká jezdkyně Eva Vavříková, tentokrát s koněm Siracusa. Od rozhodčích obdržela 66,667 %. Mezi elitní pětku se dostala také další Češka, a to Eliška Skřivanová, která sedlala koně Farewell. Právě na pátou pozici dosáhla díky výsledku 63,465 %.

V úloze FEI mladí jezdci-jednotlivci nastoupila na start z české ekipy Alexandra Hanáčková. S koněm Well Done skončila na pěkné šesté pozici, a to s výsledkem 63,246 %.

Během dvoudenních závodů se vyhodnocovaly ještě tři kategorie, kde se sčítaly výsledky ze dvou soutěží.  V rámci Imunol Dressage Challenge třídy S, která se vyhodnocovala z úloh devět a devatenáct, dosáhla na výborné druhé místo právě česká jezdkyně Alexandra Hanáčková a Well Done.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Foto: archiv jezdkyně




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE