reklama 11C

Vaňková končí na ME v Kaposváru po pátečním krosu

Náročná terénní zkouška čekala na účastníky mistrovství Evropy pony v maďarském Kaposváru, a to v pátek 28. července. Bohužel mezi těmi, kdo nedokončil, byla i česká dvojice. Barboru Vaňkovou s Lipton Sinajem totiž potkala smůla na vodě…
28.07.2017 21:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Barbora Vaňková převáděla v terénní jízdě výbornou jízdu srovnatelnou s ostatními účastníky tohoto evropského šampionátu.  Bez problémů překonala několik náročných kombinací a dostávala se tratí úspěšně dál. Bohužel u vodní kombinace potkala českou dvojici velká smůla. Lipton Sinaj totiž mimo skok ztratil ve vodě nohy a pro dvojici to znamenalo pád.

Dle zpráv od české ekipy z místa dění je dvojice v pořádku a nic se jí nestalo, bohužel to pro ně znamená konec nadějí na tomto evropském šampionátu.

Ve vedení se udržela po bezchybném výkonu Britka Georgina Herrling s poníkem SP Detroit, v týmové soutěži se do čela dostali Francouzi.

Pokud se chcete podívat na záznam jízdy české dvojice, najdete ho TADY. Česká jezdkyně startovala s číslem 35 a naleznete jí zhruba u 126 minuty záznamu. Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE