reklama 11D

Český tým na ME pony Kaposvár skončil patnáctý

Ve středu 26. července se na start drezurní týmové soutěže při mistrovství Evropy pony v Kasposváru postavila poslední jezdkyně tříčlenného českého družstva. Julie Sekaninová v sedle Dona Johnsona získala 60.821 % a náš tým skončil na 15. příčce..
27.07.2017 08:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

foto: Lenka Sekaninová

 

Druhý závodní den mistrovství Evropy pony v maďarském Kaposváru se postavila na start týmové soutěže poslední členka v barvách České republiky. Julie Sekaninová spolu s Donem Johnsonem doplnila výkony Julie Páskové (60.949 %) a Nikoly Feherové (60.410 %) svým hodnocením 60.821 %.

V součtu tak český tým dokončil s výsledkem 182.180 %, což stačilo na průběžnou patnáctou příčku. Konečné pořadí však bude jasné až ve čtvrtek večer. Kvůli špatnému počasí a silnému dešti totiž musela být soutěž týmů přerušena a několik čtvrtých jezdců má ještě svůj start před sebou. Právě čtvrtí mohou pořadím ještě zamíchat.

Týmová soutěž bude pokračovat během čtvrtečního, a to po skončení drezurních zkoušek pro jezdce všestrannosti. Předběžně by se tak posledních sedm jezdců mělo představit v drezurním obdelníku od 18:45 hodin.

V čele jsou zatím Němci, a to s výkonem 220,616 %. Nikdo z týmu přitom nezajel pod 72 % a soutěž mají za sebou již všichni členi týmu. Druhé místo si drží Dánové, ale u nich ještě může celkový výsledek ovlivnit poslední startující Louise Christensen s poníkem Vegelins Goya. Třetí pozici zřejmě uhájí Britové, u nichž již také všichni jezdci absolvovali tuto soutěž. 

Program bude po čtvrteční pauze pokračovat pátečními a sobotními soutěžemi jednotlivců. O dalším dění vás budeme opět informovat. 

Nahlédnout do výsledkové listiny můžete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE