reklama 11C

V Opavě bylo zahájeno další kolo ČSP

Během čtvrtka 9. června proběhl v areálu JK Opava Kateřinky první ze čtyř závodních dnů v rámci dalšího kola extraligového seriálu Český skokový pohár. Tento den se uskutečnila také první kvalifikace Amateur Tour, kde zvítězila Monika Najmanová…
09.06.2016 20:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Během čtvrtečního dne se skákalo na nižších překážkách, přičemž nejvyšším parkurem bylo dvoufázové skákání Malé túry na parkuru 115 centimetrů vysokém. Proto se za hlavní soutěž tohoto úvodního dne počítat spíše kvalifikační kolo jedné ze seriálových soutěží Amateur Tour. Na jezdce čekalotevřené soutěži parkur na stupni ZL, respektive dvoufázové skákání 110/110 centimetrů.

Zde se z vítězství radovala Monika Najmanovásedle koně Dorien, když jako jediná odolala tlaku Jiřího Hrušky se svými svěřenci. Ten obsadil s RVP Cimidruhé místo, třetí pak skončilkoněm Giggs. Jiří Hruška však samozřejmě do amatérské túry neboduje. Tento jezdec zároveň zvítězil i na nejvyšším parkuru Small Tour, kde sedlal koně Chopard.

areálu se bude dále pokračovat během pátečního dne, kdy se vedle otevřených soutěží uskuteční nejen další kvalifikace Amateur Tour, ale také druhé seriálové soutěže Czech Junior Cup.

Startovní a výsledkové listiny naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE