reklama 11B

V Němčicích se chystá finále Wetbloc cupu

V Němčicích poblíž Kolína se v sobotu 5. srpna uskuteční finálové kolo soutěží spřežení s názvem Wetbloc cup. Jezdci v tomto finálovém kole získají dvojnásobný počet bodů a připíšou si je k těm, které nasbírali při předešlých kolech v dubnu a červnu…
03.08.2017 08:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Během závodního dne se uskuteční celkem čtyři soutěže. Tři z toho se započítávají do seriálu Wetbloc cup, a to jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží. V těchto soutěžích bude pro závodníky připraveno 10 branek a dvě maratonové překážky. V soutěži se pojede finále A o první až třetí místo a poté finále B, a to také o první až třetí místo. Finále B pojedou první tři umístění za první polovinou po sečtení výsledků základních kol. Finále se jede od nuly.

V nejnáročnější kategorii čtyřspřeží by neměli chybět Josef Hrouda a Jaroslav Jandl, v předešlých soutěžích se pak představí Jaroslav Kohout, Zdeněk Jirásek či Markéta Sedlinská. Právě poslední zmíněná jezdkyně nenašla při červnovém kole v kategorii jednospřeží přemožitele a zaslouženě se radovala z vítězství.

Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }