reklama 11B

Červnový Wetbloc Cup spřežení proběhl v Němčicích

Pro vozatajské jezdce byl v sobotu 3. června připraven další díl série závodů s názvem Wetbloc Cup. Ten se uskutečnil v Němčicích a na programu bylo celkem 5 soutěží. Ze tří oficiálních se v nejpočetněji obsazené kategorii radovala Markéta Sedlinská…
04.06.2017 17:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejpočetnější startovní pole se sešlo v kategorii jednospřeží. V této dvoukolové zkoušce se nakonec z vítězství radovala Markéta Sedlinská s koněm Conversano XIII-14, když jako jediná pokořila hranici 200 vteřin. Zvítězila se solidním náskokem téměř šesti sekund.

Druhé místo získal Milan Domes, který v kategorii jednospřeží zároveň zajel v druhém kole nejrychleji. Ztrátu z první jízdy se mu však nepodařilo stáhnout a skončil tak s koněm Pluto XIV-1 Sk druhý. Tento účastník se však radoval z první příčky v následující soutěži, což byla kategorie dvojspřeží. Z náskokem necelé vteřiny předvedl s duem koní Mágus a Barsony nejlepší výsledek.

O závěr závodního dne se postarala kategorie čtyřspřeží, kde se však na startu sešli pouze dva jezdci. Lepší nakonec skončil Petr Vlašic, který porazil domácího Josefa Hroudu.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE