reklama 11B

V Martinících pokračovaly soutěže NP ČJF 2017

V pátek 28. července se v Martinicích závodilo v rámci mítinku Mercedes-Benz Cup v soutěžích Národního poháru ČJF dětí a mládeže. V nejvyšší páteční soutěži NP pro jezdce 15-18 let s obtížností S* zvítězila Kristýna Hofmeisterová a Apollo 7…
28.07.2017 20:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Vítězkou páteční nejvyšší soutěže v rámci Národního poháru ČJF dětí a mládeže S*, se nejvíce dařilo Kristýně Hofmeisterové, která zde sedlala Apolla 7. Na parkuru L** nenašel přemožitele Tomáš Píšek a Anky. Poslední soutěží pro velké koně v rámci NP byla s úrovní ZL. Zde se nejvíce dařilo Filipovi Štěpánovi, který absolvoval parkur vysoký 110 cm spolu s Butterfly-B.

Stejný jezdec vybojoval prvenství i v rámci kategorie STP pony, kde sedlal koně Bam 2. Soutěž SP pony B ovládla Barbora Moulisová spolu s Darinkou 2. V soutěži SP pony S+A s hendikepem zvítězila Leticia Safari, která na parkuru sedlala Iron Lady Moonlight. Pro vítězství v soutěži ZLP pony B si dojela Kristýna Horníková a Samba-H. Na parkuru v rámci soutěže ZLP pony S+A s hendikepem se nejvíce dařilo Anně Marii Vítkové, která zde sedlala Millice Anne-Lipans Star.

Kompletní výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE