reklama 11C

Pony zahájili Mercedes Summer Cup v Martinicích

Během čtvrtečního dne 27. července proběhlo při prvním závodním dnu Mercedes-Benz Summer Cupu v Martinicích celkem osm skokových soutěží. O úvod se postaraly parkury pro pony, kde jezdci bojovali také v rámci Národního poháru ČJF…
27.07.2017 20:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejvyšší soutěží čtvrtečního dne pro pony byl parkur stupně SPB. V soutěži na čas se z první příčky radovala Barbora Moulisová, která s pony klisnou Darinka 2 zajela parkur nejrychleji. Na druhého umístěného Štěpána Filipan s Bamem 2 měla dokonce více jak dvě vteřiny náskok.

Štěpán Filip se s téže poníkem dostal do elitní trojice i v předešlé soutěži LP pro pony B. Lepší byla jen Karolína Poláková a Bim 1. Na téže obtížnosti mezi pony S a A si pro první místo dojela Klára Hlaváčková a Sam 19. Všechny pony soutěže byly tento den také hodnoceny v rámci Národního poháru ČJF dětí a mládeže.

V sedle velkých koní se jezdci představili na parkurech Z – L. V soutěži L** jedoucí se právě při Národním poháru ČJF pro jezdce ve věku 15-18 let se nejvíce dařilo Tereze Michálkové s Reskátorem 1. I druhá pozice putovala do Děpoltovic, a to zásluhou Daniela Pospěcha s koněm Global Loveaffair.

Páteční den pak nabídne soutěže pro pony do STPB a pro velké koně do S**.

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE