reklama 11A

V Martinicích se chystá Mercedes Benz Summer Cup

Jedny z dalších martinických závodů se uskuteční ve dnech 27. - 30. července. Pro jezdce na velkých koních i pony bude připraveno více než dvacet skokových soutěží při Mercedes Benz Summer Cup. Hlavní nedělní soutěž se pojede na obtížnosti ST**…
24.07.2017 11:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Úvodní dva dny přinesou vedle otevřených soutěží také kvalifikace do Národního poháru ČJF dětí a mládeže. Po jezdce do 18 let budou připraveny kvalifikační soutěže v pony soutěžích na stupni ZP až SP a dále pak na parkurech pro velké koně při L*,  L** a v pátek také S*.

Zkušenější jezdci budou mít připraveny vyšší soutěže od pátečního dne, který bude zakončen soutěží stupně S**. V sobotu se pak jezdci utkají i na parkuru ST­­* a vrcholem celých čtyřdenních závodů bude nedělní soutěž ST­­­­**, která se pojede s jedním rozeskakováním.

V martinické hlavní soutěži by neměla chybět letošní medailistka z mistrovství České republiky Nikola Bieliková, která má nahlášené dokonce tři koně. Mezi nimi nechybí ani její úspěšný Carthinjo. Další medailistkou na startu bude i Alžběta Vojtková, která bude sedlat koně Calupo. Zapomenout nelze ani na Václava Staňka, který mezi jednotlivci slavil po velmi dobrém výkonu v nedělním závěrečném kole druhé místo. Ten je nahlášen s koněm Green´s Quidam.

Z Tachova pak dorazí jak Martin Štorkán, tak i Michaela Rodová. Ze zkušenějších jezdců nebude chybět Jiří Papoušek, který by měl také absolvovat tento parkur se třemi svěřenci. Jedná se o trojlístek koní Datasys Djumper, Diavolo JW a Calvin KB.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, startovní a výsledkové listiny budou dostupné posléze v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE