reklama 11A

V Královicích se skákalo na apríla poprvé venku

Na 1. dubna si pořadatelé v Královicích připravili letošní první venkovní skokové závody. Zájem o ně byl veliký, a tak se soutěžilo po celý den. Pro jezdce bylo připraveno pět parkurů. V nejtěžší soutěži stupně L* nakonec zvítězil Jiří Hochman…
01.04.2017 23:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Pouze třem jezdcům se podařilo překonat závěrečnou soutěž stupně L* bezchybně, a tak si rozdělili mezi sebou tři nejvyšší příčky. S náskokem zhruba půl vteřiny si pro první pozici dojel Jiří Hochman a Chiquita-LS, když byl jejich čas 64,56 vteřiny. Druhé místo získala Aneta Paličková s Dorcou před Michaelou Křivkovou s Ok Bugsys. Nejlepší čas v soutěži měla Kateřina Návojová a Terezka, jedna chyba je však odsunula na čtvrté místo.

Více jak 60 dvojic odstartovalo v předešlé soutěži stupně ZL, která byla hodnocena s následným rozeskakováním. Zde na prvních místech rozhodovaly setiny sekundy. O 4 setiny lepší čas měl totiž Vladimír Bláha, který se radoval z vítězství s koněm Eleanor. Druhá skončila opět Michaela křivková s Ok Bugsys před Anetou Paličkovou s Dorcou.

V Královicích u Slaného se zřejmě představilo při těchto dubnových závodech dosud nejvíce startovních dvojic. Začínalo se již brzy ráno a závěrečná soutěž byla nakonec na žádost jezdců změněna a hodnotila se na čas. Díky tomu se končilo ještě v příjemných hodinách a za dobrého světla.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




Štítky: Královiceskoky
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE