reklama 11B

V Hradištku opět zvítězila Barbora Vojtková

Již potřetí se během této sezony podařilo v hradištském areálu zvítězil Barboře Vojtkové. Svůj hattrick uzavřela v neděli 29. března, když v rámci Champions Tour zvítězila s Quilagem v hlavní soutěži dvoudenních závodů na stupni S*…
29.03.2015 19:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Barbora Vojtková a Quilago, vítězové nedělního S*. Foto Hana Jampílková

FOTOGALERIE

Barbora VojtkováQuilagem dokončili bezchybně základní kolo závěrečné soutěže stupně S*, a bez problémů tak postoupili do druhého kola, do něhož se dostala nejlepší šestnáctka. V soutěži odstartovalo 31 dvojic a do druhého kola se dostali i dva účastnícijednou chybouNakonec pouze třem jezdcům se podařilo dokončit obě části soutěže bezchybně a podělili se o přední příčky. V nejlepším čase dokončila Barbora Vojtková a Quilago, kteřítéměř dvousekundovým náskokem zaslouženě zvítězili. Pro druhé místo si dojel Ondřej Málek a Vive la Vie´s Quanina před třetím Danielem Uleščenkem s Al Macho.

V sobotním vrcholu, taktéž parkuru stupně S*, se nejvíce dařilo Antonínu Kutálkovi s Feminou 1. Soutěž se jela s rozeskakováním, do něhož postoupily pouze čtyři dvojice. Vedle vítěze to byl opět Ondřej Málek, tentokrát s Dedijtje, dále Barbora Tomanová s Capacity Anibelle a také Kateřina Málková s Chintou.  

Během závodů se uskutečnilo devět soutěží, z nichž vzešlo devět vítězů. Nikomu se totiž nepodařilo ovládnout dvě soutěže. Kompletní výsledkové listiny naleznete v záznamu, viz odkaz níže. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE