reklama 11D

V Hagenu kralovala Kristina Bröring-Sprehe

Německá reprezentantka Kristina Bröring-Sprehe nebyla pouze členkou vítězného týmu v rámci CDIO5* v Hagenu. Ve dnech 9. – 12. července posbírala se svým úspěšným koněm Desperados FRH další dvě samostatné výhry s výsledky vždy nad 80 % ...
13.07.2015 15:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejúspěšnější dvojice závodů Kristina Bröring-Sprehe a Desperados FRH. Foto Stefan Lafrentz

Skvělá vystoupení předváděla Kristina Bröring-Sprehe na CDIO5* v německém Hagenu. Ve čtvrtek byla důležitou členkou svého týmu a v rámci německých reprezentantů zajela nejlepší výsledek. Na tuto jízdu navázalasobotu, kdyvýsledkem 83,824 % a náskokem více jak 4 % na druhou Jessicu von Bredow-Werndlkoněm Desperados FRH opět zvítězila.

Zcela nejlepší výkon však podala dvojice během nedělního programu. V Grand Prix Kür si dojeli pro třetí vítězství na těchto závodech. Od rozhodčích dostala dvojice Kristina Bröring-Sprehe a Desperados FRH dokonce 87,575 %. O vítězi tak nemohlo být pochyb. Znamenalo to zhruba pětiprocentní náskok na druhou německou reprezentantku Isabell Werth se svým Donem Johnsonem FRH.

Tyto závody byly zároveň posledním potvrzením aktuální formy německého týmu a vybrání členů na letošní mistrovství Evropy, které se konáCáchách. O mistrovské medaile budou bojovat Kristina Bröring-Sprehe, Matthias Alexander Rath, Isabell Werth a Jessica von Bredow-Werndl.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE